HEILIG GESCHIFT: Huischwerck ?
Afz: DJan, dd. 18-01-2007 22:15 u

Geachte leeden der SGP,

Hebben wij voorig jaar besprooken dat wij nieuwe nummersch gaan speelen, maar dan doen wij er verstandigh aen om dat gefaseerd te doen, denck ick.
Hiermeede den vraag: met welcke nummersch gaan wij beginnen ?

Oock hoor ick steedsch 'Jean Genie' op den raadio voorbij koomen, waarvan ick vind dat dat toch ook wel een hoog SGP-gehalte heeft, hoewel wij het bij onze vergaadering geloof ick niet over dit nummer hebben gehad.

Dusch roept u maer welcken nummersch uw voorkeur heeft om den volgende repetitie ten gehooren te gaan brengen. Als ick nogh akkoorden moet uitzoecken, zeght u het maer.

Gegroet,
DJan

Afz: Louisch, dd. 19-01-2007 11:18 u

Mon freres,
Mij maeckt het weinigh uit waar we mee bechinnen, want in den beghinnen wasch er nietsch, maar nu zijn er toch al 2 sets. Misschien ende wellicht is het voor snelle ende stimulerende resultaten het handigh als wij met de eenvoudiger nummersch starten. Ik kan wel schnell iets met Till the end of the day. Rockin in the Free World en Wang dang doodel lijken me ook leuk. Maar het is allemaal ghoed en hoe eenvoudig of moeilijck e.e.a. is merck ik pas bij het uitzoecken, dus ja, aan mijn reactie heb je nu eigenlijk niks. Iemand andersch? Hoe is het trouwensch met de enkel van Rob, Rob?
Weest gegroet,
Louisch

Afz: DRob, dd. 19-01-2007 18:47 u

Geachte heeren der SGP

Sorry voor den laate reactie Maar ik ben wel gewoon gaan "werken" en zat letterlijk de gehele week zeer onverwachts in Roermond ik kon er gewoon bij zitten en ben gebracht ende gehaald ben vandaag thuis gekomen en gelijk mijn mail maar gaan beantwoorden en om antwoord op de vraag van louis terug te komen is het mijn Bass enkel de hihat was niet zo`n probleem geweest maar volgende oefen sessie zal ik er gewoon bij zijn mij steun(gips)verband mag er toch van af en wordt dan zeer goed ingetaped het zal misschien wel een beetje stijfjes klinken maar zal er toch zijn zo goed en zo kwaad als het zal gaan

Grtzzzzz DRob

Afz: Louisch, dd. 22-01-2007 23:39 u

Beschte bendeleeden,

Ick deel u mede dat ick den zelven nu zeeker weet dat ik Fortunate Son en Up around the Bend graegh wil probeeren de a.s. Heilige Mis. En oock Till the end of the day, van de Kinks Brothers.
Djien Djinie moet ik nog ff beluisteren of ik daer gehackt van kan maecken. Ick houd u op de hooghte, u mij oock? Verder neem ick aan dat we de 2 setsch aanhouden alsoock dan gespeeld om Jan zijn grootsche feest.

P.S . Ick heb eigenlijck geen zin om na te gaan wie er al gestort hebben in het rampenfondsch der contributie, maer willen deghenen die nog collecte verschuldighd zijn dit a.u.b. a.s. zondagh mede nemen?
(GJan heeft betaeld, dat weet ik zeeker, had Rob cash betaeld? van DJan weet ik het niet meer, en van Lex wel (niet dus). Ick vindt het enigszins beroerd om hier toch steedsch achteraen te moeten ghaen, wil iemand anders het eens een tijdje waernemen?
Wees gegroet ende gezeghend,

Louisch.

Afz: DJan, dd. 23-01-2007 00:09 u

Waarde Louisch,

Hierbij kan ik u meededeelen dat den verschuldigde bijdraage ter grootte van 20 euroo reedsch op 13 deecember jongstleeden van mijn girooreekening is afgeschreeven ende overgemaeckt naer uwen banckreekening xxxxx3962 onder vermelding van 'lidmaatschap SGP 2e helft 2006'.
Hiermeede denck ick aen mijn verplichtingen te hebben voldaen, tenzij genoemd reekeningnummer niet het uwe isch. In welck geval u mij het juischte nummer dient meede te deelen. En ick bij den houder van den valsche reekening het geld dien te reeclameeren. (Ick heb het geld toch niet per ongeluck oovergemaakt aan vriend Van der Vlies, jeweetwel, van die andere eh.. SGP).
Misschien isch het eenen idee om den gitaarkoffer oopen te zetten tijdensch het repeteeren, wellicht gooit iemand enckele duiten erin.

Verder: goede keuze, denck ick:
- Fortunate Son
- Up around the Bend
- Till the end of the day

Wij houden het voorloopig maar bij deze 3 nieuwe nummersch, dat isch al zwaer genoeg, vermoed ick.
En alsch deeze van eenen leien dackje gaen, dan kunnen we weer verder den lijscht naaloopen.
Jean Genie wasch een suggestie; ik vond het wel een gaaf nummer om toe te voegen aan den lijscht. En hij kwam den afgeloopen weeck veele maalen voorbij op den radio; zoodoende.

Gegroet,
DJan

Afz: Louisch, dd. 23-01-2007 09:39 u

Gewaerdeerde broeder DJan,
Met excuses voor enich onrecht dat ik u heb aangedaen, maer ick moet u opbiechten dat ick gewoonwech te luiy wasch om mijn zwitschersche banckreeckening na te loopen ter controle ende tsjeck van de contributiesch. Ick chaa uiyt van eeniedersch eigen inzicgt hierin, doch vind het een pretticht gedachte er niet ergensch financieel bij in te schieten. De koffer zal ick openstellen voor eventuele naavolgende contributiesch.
Gezeegend zijn u allen en ickzelf,
Lousch.

Afz: , dd. 26-01-2007 15:16 u

Waarde broeders,

Ik heb zojuist mijn gitaar van nieuwe snaren voorzien en ga me thans storten op Fortunate Son, Up Around The Band en Till The End Of The Day.
Ik zie jullie zondag!

groeten, GJan

Afz: Louisch, dd. 26-01-2007 16:31 u

Heeren, Till The End of The (Sun)day herinnert mij eraan dat ik maandag (the Day After de dag des Heeren) op een ongelooflijck ongristelijke teyd moet opstaen. Aldusch mijn wensch om op tijdt te beghinnen en zodoende om uiterlijck 22.15 ermede op te houden. Ter compensaatie zal ik een kwartiertje eerder komen, dusch om 18.45 uur. Alsch jullie ook ietsch eerder kunnen komen, hebben we toch nog ruim 3 uur speeltijd, alsch ick dit ghoed bereeken. Groeten ende de ballen, Louisch P.Esch: ik geloof dat DJan juist zijn snaren van een nieuwe gitaar heeft voorzien!!

Laatst bijgewerkt op 24-04-2008; Copyright © 2008 Solid Guitar Power