HEILIG GESCHIFT: pleelist bijgewerkt
Afz: Louisch, dd. 31-01-2007 16:49 u

Beschte Menschen,

Bij deze deel ik u mede dat in den beijlaache te vinden is de bijgewerckte pleelist.
T.o.v. de vorige versie (tgv feest Jan) heb ik gewijzigd:
- het feliciteeren en handen schudden (dat leijkt mij verveelend worden op den duur)
- volgorde ietsch aengepacht ivm nieuw toegevoegde nummersch
- op blz. 2 staen de categorien (niet te verwarren met katechismen) NIEUW, RESERVEBANKE en OUDE SUGGESTIES, dit om enige lijn probeeren aan te houden in alle enthousiasme nieuwe voorstellen gebooren uit vergaederingen, notuulen en tussendoor suggestiesch.

Om deze lijn voort te zetten, heb ik deze rubriecken oock aangebracht op den Gmail site.
Bij gmail kan je links in de kantlijn de rubriecken kiezen. Wil je alles zien, dan klik je op "postvak in".
Naast de rubrieck "playlist", heb ik de pleelist nrs. tevens voorzien v.e. gele ster.

Hoopelijck kunt u zich vinden in de nieuwe volchorde. Ik zal hier in gebeden bij stilstaen.
Het lijckt mij zinvol om den volgenden Mis stil te staen bij de reservebank nrs. teneinde deze op te ruimen. Laaten we er de nrsch Can´t get enoughe en light my fire volgenden keer nog eensch uytprobeeren en zien of hier nog gehackt van te produceren isch.

wees gegroet,
Louisch

Afz: DRob, dd. 31-01-2007 19:37 u

Geachte heeren der sgp

Laat ik het den met heer Louis eens zijn alleen met die verstande dat Licht mijn Vuurtje wat mij niet hoeft aangezien dat wel een geweldignummer is en daar verder geen getoorn mee moet gebeuren het is namelijk een hammond nummer en dat kunnen wij ook niet met den gitaar invullen en ik kan niet genoeg van je liefde krijgen zou ik gaarne toch in het repetoire zien ik vind dat toch een nummer met een geweldig SGP gehalte ik zou zeggen is het niet weer tijd voor een SGP vergadering same time same place

Greettttzzzzzzz DRob

Afz: DJan, dd. 31-01-2007 21:00 u

Alsch u het mij vraagt, isch het eenen Vox-orgel.
Deschnoodsch Farfisa (lijckt mij stugh).
Een Hammond klinckt nl. veel heftigher.

Koorknaap DJan

Afz: GJan, dd. 31-01-2007 22:20 u

Broeders,

Het is een Farfisa, zo'n orgeltje met een niet bescheiden doch snoeiharde, puntige sound. Ik weet het bijna zeker. B.T.W.: Light mijn lampje is niet alleen een orgelliedje. Er zit ook een stevig overstuurde gitaarsolo in, m.n. in de live uitvoeringen. Een die farfisa sound kan broederLouis ook faken met een klein beetje flanger, of zit ik nou echt te raaskallen? Blijft staan dat ik het een gaaf nummer vind. Dat geldt ook voor Can't Get Enough, White Room en het niet eerder bij naam genoemde repertoire van John Fogerty en de Kinks.
Rob, de cd is goed! De SGP komt gewoon het best tot zijn recht als wij in one take live worden opgenomen. Loud and Proud lijkt me wel een aardige titel voor de volgende CD. We coveren in ieder geval redelijk unieke nummers. De wijze waarop we dat doen is 100% echt, dus zonder kunstjes..... en dat kan je niet van ieder willekeurig egotrippend k.tcoverbandje zeggen, of vergis ik me nou weer? Volgens mij zijn we op ons best als Lex een beetje loopt te freaken waar wij dan weer over improviseren. Meerstemmige zang doet het ook heel goed, dus dat moeten we erin houden.
Afgelopen zondag ging het best lekker. Soms gaan we ook goed de mist in, but...........so what? Dat is gewoon een serieus onderdeel van de eigenzinnige en onvoorspelbare SGP act. In dit verband wil ik graag afsluiten met de volgende tekst uit den Heilige Schrift: "God's wegen zijn ondoorgrondelijk".
Gezegend zij u allen!

G(elovige)Jan

n.b.: klopt het dat wij dit jaar weer onze subsidie dreigen mis te lopen? Wat is dat toch met die platenmaatschappijen en de SGP? Doen wij dan toch iets fout?

Afz: DJan, dd. 31-01-2007 22:12 u

Mannen,

Dat noem ick nogh eensch lef: Dazed and Confused aan den eerschten set toevoeghen, terwijl wij dat nummer nogh nimmer hebben ghespeelt.
Ick vroeg mij af of wij niet beeter eenen kruischjeschlijscht konden hanteeren waarop ieder zijn voorkeur of teegenspoed kon opnoteeren.
Welnu, op den Gmail zal ik eenen excel plaatschen waarvan ick hoop dat deeze door eenieder van u geoopend danwel bewerckt kan worden.
Den subcategorisering heb ick achterweege gelaaten; lijkt mij alleen maar verwarrend.
Den 'nieuwe' nummersch heb ick in alphabeetischen volgorde geplaatscht.
Door onder uw naem een J te plaatschen kent u 1 punt toe aan het nummer; door een N te plaatschen haelt u juischt eenen punt eraf. Met een spaatie of blanck geeft u aan het nog niet te weeten danwel geen mening te zijn toegedaan.
Alle nummersch met eenen puntentotaal booven nul blijckt dan door een meerderheid der SGP-leeden te worden onderschteund.
Alsch eenieder bij het 'Opschlaan als' het versienummer met 1 wilt verhoogen ende vervolgensch weeder terug te mailen naar Gmail, dan kunnen we wellicht een kompleet stemformulier uit saamen schtellen.

Bij den wegh, ick heb Jean Genie nog toegevoegd.

Gegroet,
DJan

Afz: Louisch, dd. 01-02-2007 09:57 u

Mannenbroedersch,

We zijn i.i.g. leckker fanatieck beezich! That´s the spirit, zoalsch de Fransen zegchen.
Welcke werkwijze wij hanteeren met setlistsch en nieuwe nummersch, zal mij eerlijck gezeghd ende geschreeven een worscht weezen. Alsch notulischt voelde ik mij eenighzinsch geroepen om het overzicht te behouden (en onderscheit te maaken tusschen de voorschtellen van de vergaadering en voorschtellen van daarvoor, waarvan het mij niet duydelijck wasch of deze nog wel op de lijscht zouden moeten staen.

Meijn overmoedt voor dazed en confucius moet alsch volcht worden geinterpreteerdt: ick bedacht dat het handigh zou zeijn om setlischts af te spreeeken, die weij altijd ende immer willen schpeelen, die wij dusch elcke repetitie ter hand moeten neemen op het verder te perfectioneeren. Alsch bleyckt dat een nr. (zoalsch dazed en confucius) niet lucken wil, dan pleuren ende verweijderen wij hem weer even schnel alsch hij erop gekoomen isch en voeghen een nieuwen toe.

Nochthans vindt ick het een goedt idee om een puntensysteem te hanteren, opdat wij de nrsch die het bescht scoren het eerscth kunnen gaen uiytprobeeren. Versie 2 van de stemlischt is nu dus beschikbaer op den Gmail.

Het voorschtel van Rob voor enen volghenden vergaadering ter drinck ende gelagh, ondersteun ik in de fractie.

Gegroet ende wees,
Louisch.

Afz: DRob, dd. 02-02-2007 08:10 u

Geachte Heeren der SGP
Wees gegroet alle, ik heb na een week afwezigeid den electronische post maar weer eens aanschouwd en moet zeggen van het puntenstelsel snapte ik in eerste instantie niet echt maar zal wel door de moeheid komen l maar ik ondersteun het voorstel wel en voor een volgende meeting zijnde een fractie vergadering ben ik ook in alleen nog een data prikken

Grtzzzzzzzzzz DRob

Afz: Lexsch, dd. 22-02-2007 20:26 u

ghrote geschade ende schande over mij
as. zondag vertrek ik richting duitsland voor vakantie mat familie en vrienden
ick wasch in de veronderstelling dat dit de SGP bijeenkomsten niet zou doorkruisighen maar helaas wel dus.
Wanneer de rest van uw beghenadigden wel wil voortzetten, kan ik eventueel de versterker ende boxen voor zondag bij iemand langsbrengen zodat men tijdens de oefensessie toch kan beluisteren wat Jan en Rob voor ghesanghen weten voort te brengen.
Hoort zeght het voort
uw nederige en hersenloze dienaar
Lex

Afz: DJan, dd. 22-02-2007 21:20 u

SGP-broedersch,

Ick wil er gelijck maer op inhaaken. Mijn voorschtel is om koomende zondagh te skippen.
De afgeloopen weeken voel ick mij alsof ick ieder mooment door den pooten kan zacken.
Het zal wel voorjaarsmoeheid zijn of ietsch derghelijcks. Ik moet wat meer waater krijghen in plaetsch van whiskey ?!
In elck geval: Lexsch een goed verblijf zugewenscht in het Duitsche.

Gegroet,
DJan

Afz: GJan, dd. 24-02-2007 15:05 u

Vrienden,

Ik ga er vooralsnog vanuit dat we ook in kleiner verband a.s zondag overslaan. In dat geval iedereen al the best en tot over 2 weken.

Groeten GJan





Laatst bijgewerkt op 24-04-2008; Copyright © 2008 Solid Guitar Power