HEILIG GESCHIFT: Doomsday Train / Natafelen
Afz: DJan, dd. 18-04-2008 21:01 u

Jongh ende lui,

Bij het neerlaaden van Brainbox-nummersch stiet ick sowaer op dit juweeltje.
Ick heb ietsch met dit nummer. En ick hoop julie oock.
Om het geheughen op te frisschen ende stof wegh te blaasen heb ick den mp3 in onze gmail-box geplaatscht.
Bij voldoende belanghstelling sal ick mij nijghen oover tablaturen, voor soover deeze niet (correct) van Internet te plucken sijn.

Ick sie uu morghen - met uitsonderingh van GJan die in Nieuw Jurk zit.
Geghroet sij uallen,
DJan


Afz: Louisch, dd. 19-04-2008 10:53 u

Haai DJan en overighe leezertjesch,
Ick hou wel van Brainboxsch, maar (altijd een maar achter de komma he....) ben van meeningh dat wij onsch naer de bekendere nummersch moeten richten. Dark Rose zou een leuke zijn, alsch die maar niet zo tering snel wasch en geen fluit aan boord had.
Tot heeden avondt,
Louisch


Afz: DJan, dd. 19-04-2008 18:12 u

Goedendagh Louisch en ooverighe leezersch,

Doomsday Train heeft maar liefscht 6 weeken in den top 40 ghestaen in 1970, met 16 alsch hoogschte noo-teering. Dark Rose wasch den flipside van Summertime dusch die sou juischt minder bekendt moeten sijn.

Laater,
DJan


Afz: Louisch, dd. 20-04-2008 08:59 u

Hey, wat een grappighe weetenschwaerdigheid. Wel DJan, my heb je overtuighdt en vuightd, ick wil hem toghc wel eensch proobeeren.
Gisteren waardt ghy vroehg vertrockken. Wy zeyn vreemdt genoegh niet alsch eerstchte geeindighd! Oock de jurypreisch ging deze keer onsch neusch voorby. Ick vond dat we lecker en goedt hebben geschpeeld. Helaasch wasch het zaelgeluyd en podiumgluyd naar myen bescheiden meening kudt.
Alsoo 1 helaasch ietsch te vroegh opgestaene,
Louisch.


Afz: DJan, dd. 20-04-2008 11:28 u

Ha Louisch en anderen oock,

Dat wij niet alsch eerschten sijn geëindigdt, isch niet verwonderlijck.
Den laatschte band had veeel meer fansch in den sael dan den eerschten twee bij elckaar !
Voor den juryprijsch moeten wij toch volgenden weeck afwachten, isch het niet ? Die wordt gegeeven aan een van den oovergebleeven vier bandsch, waarvan er twee dusch volgende weeck nogh moeten speelen.

Jaa, wij hebben een lekkere gig needergheset. Merckwaerdigh ghenoegh sijn wij op het poodium tot meer in staet dan in den oefenruimte :-) (gheluckig maer)
Vanuit den sael heb ick ghehoort dat het geluid wel ghoet wasch. Op het podium wasch het weer baggher ende schjit ghelijck den voorige eeditie.
En dienen Randall verschtercker: Random sou eenen beetere naem sijn (somsch wel, somsch gheen gheluit).
Prijsch of gheen prijsch: ick heb toch een lekker ghevoel oover gehouden van het schpeelen van den set.

Wij sijn vroegh vertrocken omdat enkele van mijn meedereisighers graag huiswaertsch wilden gaan om te gaan koesen.
Ick heb nogh ghesocht of ick jou ende Lexsch kom gewaerworden, maer dat isch helaasch niet gheluckt in den wirwar van menschen. Alleen Bouke en DRob heb ick in den gang nogh ghesien ende ghedagh gesegt.

Nogh eenen grappighe aanekdoote: een collegaa van mijn werck seide teeghen Carmen: 'Hè, is dat Jan? Die is op het werck altijd soo rustigh!'

Nou ghegroet sij uallen maar weeder, en wij sien onsch weeder oover twee weeken voor den repetitie ? In elck gheval ben ick volgende weeck verhinderd weeghens den heilighe communie van een nichtje in het suiden desch landsch.

DJan
Bassischt van eenen gheweld(dad)ighe band


Afz: DRob, dd. 20-04-2008 13:25 u

Mijne Geweld(adi)ge muziekcolega`s

Wederom heb ik de film van gisteren wel drie malen gezien en moet zeggen dat het in de zaalwel aardig te horen was en podium geluid niet om aan te horen was maar verder wel lekker gespeeld en lekker steady zonde dat de versterker van louis niet goed was en dat we niet door zijn verbaast mij ook niet echt
de laaste band vond ik niet bepaald slecht en de eerste ook niet en ben dan ook benieuwd wie de wilde kaart gaat krijgen

Gegroet en tot over twee weken ????? op den bevrijdingsdag
Drob


Laatst bijgewerkt op 23-04-2008; Copyright © 2008 Solid Guitar Power